www.engenharia-brasil.com
Hengst SE

Módulo de filtração de óleo multifuncional da Hengst para uso em motores VW novos

Módulo de filtração de óleo da Hengst para a última geração de motores diesel de 2,0 litros da VW

Módulo de filtração de óleo multifuncional da Hengst para uso em motores VW novos
NORD_IE4_synchronous_motors.jpg: de energiebesparende en flexibel inzetbare synchrone IE4-motoren van NORD zijn zeer efficiënt en voldoen aan de strengste energievoorschriften - en dankzij de PMSM-technologie geldt dit ook bij gedeeltelijke belasting en snelheidsbereiken

Aandrijfsystemen zijn de grootste energieverbruikers in de industrie, ze vertegenwoordigen tot 70 procent van het totale energieverbruik. NORD DRIVESYSTEMS produceert energiebesparende driefasige motoren van klasse IE1, IE2, IE3 en IE4. Omdat deze aanzienlijk hogere rendementen bieden dan conventionele motoren, kan een aanzienlijke energiebesparing worden bereikt. Zo worden ook de bedrijfskosten verlaagd.

De motoren van NORD presteren zeer goed prestaties bij een laag energieverbruik. Ze zijn robuust, efficiënt en betrouwbaar en kunnen gecombineerd worden met alle NORD-reductoren. Bovendien bieden ze een hoge vermogensdichtheid, een hoog koppel en een hoge overbelastingscapaciteit van maximaal 300 procent. Door hun compact ontwerp kunnen ze ook gemakkelijk geïntegreerd worden in beperkte ruimtes. NORD-motoren worden geleverd met vele opties en in talrijke versies.

Dankzij de hygiënische en makkelijk schoon te maken behuizing is de soepele motor in wash-down versie uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De soepele motoren van NORD genereren minder warmte en hebben een langere levensduur dan oudere vergelijkbare types. De IE3 / IE4-motoren hebben een aanzienlijk verruimd werkbereik, wat betekent dat er geen veiligheidsmarges of lagere veiligheidsreserves in aanmerking moeten worden genomen voor het ontwerp van de aandrijfeenheid. De robuuste aluminium motorbehuizing heeft beschermingsklasse IP 69K en kan met hoge druk gereinigd worden. Als optie is de innovatieve oppervlaktebehandeling nsd tupH beschikbaar.

De IE4 synchrone motoren zijn prijstechnisch zeer interessant. Het gebruik van permanente magneten in de rotor maakt deze motoren uiterst efficiënt. Dankzij deze technologie blijft de hoge efficiëntie onveranderd tijdens gedeeltelijke belasting en bij lage snelheden - ideaal dus voor wisselende belastingen door verschillende producten of andere batches. NORD IE4-motoren worden over de hele wereld gebruikt, in het bijzonder in de intralogistiek (bijvoorbeeld in de postverdeling en luchthavens) en bij pompsystemen.

Het assortiment van NORD bestaat uit synchrone motoren met vermogens van 0,75 tot 5,5 kW, en asynchrone motoren met vermogens van 0,12 tot 55 kW. Ook ATEX-versies zijn beschikbaar.

  Peça mais informações…

LinkedIn
Pinterest

Junte-se aos mais de 155 mil seguidores do IMP